The biggest news is that today, you visit our new website, welcome!

This month, september 2023, not only our new website came to be, but the pdf of the latest book of the Timmy Mouse range has been sent to our printer Strijbos Graphic Group BV in Eindhoven. From day one they have printed our Timmy schoolbooks and at the end of the month they will sent 3125 new books to Romania. I do want to mention that they have donated 125 books, because with exactly this number of books, we have reached the fantastic result of 40.000 books, that we have sent to Eastern Romania over the last 10 years!

 

Het grootste nieuws is dat jij vandaag onze nieuwe website bezoekt, welkom!

Deze maand, september 2023, is niet alleen onze nieuwe website tot stand gekomen, maar is ook de pdf van het nieuwste boek van de Timmetje Muis serie verstuurd naar onze drukker Strijbos Graphic Group BV in Eindhoven. Vanaf dag één hebben zij onze Timmetje schoolboeken gedrukt en aan het eind van de maand zullen zij 3125 nieuwe boeken naar Roemenië sturen. Ik wil wel even vermelden dat ze 125 boeken hebben gedoneerd, want met precies dit aantal boeken hebben we het fantastische resultaat van 40.000 boeken bereikt, die we de afgelopen 10 jaar naar Oost-Roemenië hebben gestuurd!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email