Summercamp

You can read about the latest news of our children’s summer camp in this camp write up!     web camp write up

Zomerkamp august 2023

Dankzij een donatie van Give Eur-Hope kon St.RCHF ook dit jaar een zomerkamp organiseren. Dit keer werd gekozen voor de prachtige omgeving van het klooster in Vorona, in Botosani County, waar de zusters van het klooster 3 maal per dag een heerlijk gezonde maaltijd voor iedereen klaarmaakten. Kinderen uit Stefanesti en Stanca verbleven er een week en maakten van daaruit verschillende uitstapjes en wandelingen en konden buiten allerlei gezamenlijke spellen doen, zoals balspellen en wedstrijd zaklopen. Dat blijft leuk! Ook leerden zij zelf een tent op te zetten en een team van de afdeling van Volksgezondheid in Iasi kwam een workshop geven met kind- en jongeren gerelateerde onderwerpen.
Al met al een hele bijzondere tijd. De kinderen vroegen zelfs of ze nog een paar daagjes mochten blijven, dat is natuurlijk een teken dat iedereen genoten heeft!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email